La Joia Fabergé (cap I)

June 06, 2011  •  Dejar un comentario
 

Assaig 1

Como ya sabéis, he tenido la oportunidad de 'colarme' en varios ensayos de una obra de teatro, gracias a la generosidad de la compañía Cari$ima. Aquí va una recopilación del primer ensayo al que asistí.
Este que os enseño hoy tuvo lugar en el aula de l'Escola de Teatre 'El Galliner' de Girona, donde han estado preparando la obra. 

_MG_7723

Assaig 2

Assaig 3

Assaig 4


Si queréis ver las fotos una por una en más grande, las encontraréis en mi zenfolio


Próximamente (a la de ya, porque estos chicos tienen prisa por ver las fotos) el ensayo general.

Carissima és la nova companyia formada pels alumnes de 4t curs de Graduat en Art Dramàtic del Centre de formació teatral El Galliner.

Sinopsi: Castro és un productor i representant d’artistes en hores baixes i arruïnat. Entre altres activitats per sobreviure, a la seva agència K-STAR munta cursos de teatre amb l’ajut d’una amiga i ex amant, la diva tràgica Núria Expert. Classes per sobreviure? Sí: perquè les classes tenen un objectiu inconfessable. I és que l’associació amb l’Expert sembla que va més enllà de la col·laboració professional. Més enllà de la llei i tot: el muntatge amb els alumnes d’una comèdia d’intriga criminal els serveix de tapadora per organitzar una estafa. Els alumnes no en saben res, al principi. Però –alguns més de pressa altres més lentament—van entenent el doble joc i com el teatre els entra de pet en la vida.
La cosa es complica perquè les aparences enganyen constantment, la realitat i la ficció, la veritat i la mentida, els personatges i els actors, el crim i la seva representació van ficant l’acció en un laberint on teatre i vida es confonen i els papers es capgiren.
Intèrprets: Joffre Huguet, Mercè Maresma, Rebeca Márquez, M. Cristina Martí, Maribel Moral i Marta Munsó
Música en directe: Toni Ribó
Direcció i paciència: Jordi Coromina
Il.luminació: Andreu
Vestuari: Nuri Tresserras
Perruqueria: Eva Llorens Estilista
Fotografia: Miky Correyero
Assesorament d'escenografia i caladora: Pablo Paz
Disseny de cartell: Esteve Holgado
 

Comentarios

No hay comentarios publicados.
Cargando...