Comala, en Technicolor

October 24, 2013  •  Dejar un comentario

 

 

making of Ghosts of Comala

 

"Fabricant" el llibret de Ghosts of Comala, el disc de l'Àlex Torío, a Corbera d'Ebre (Terra Alta), la Comala catalana.

Les seves edificacions derruïdes, els seus carrers solitaris, i l'aire especial que s'hi respira ens van semblar bones raons per a utilitzar-la com a imatge per al llibret del disc, inspirat en el llibre de Juan Rulfo "Pedro Páramo", i que s'ambienta en la Comala mexicana habitada per fantasmes del passat. 

Fins ara només heu vist (tan en el llibret del disc com en l'exposició) una Comala/Corbera en blanc i negre per exigències del disseny. Però hi havia color. Color de western, color de desert, de calor, de pols. M'ha semblat que el petit making of que he recuperat (gràcies, Miquel!!) havia d'anar acompanyat d'una nova versió d'algunes de les fotos en technicolor de pel-licula de l'oest de dissabte a la tarda.

Algunes fotos estan al llibret, altres les veieu en absoluta estrena mundial. I encara unes quantes més les ensenyarem demà a la xerrada-concert a Les Bernardes de Salt (tota la informació, a facebook). Veniu, que em sembla que la liarem una mica. 

 

Comala en ColorCorbera d'EbreMaking of de les fotos del disc Ghosts of Comala


Comentarios

No hay comentarios publicados.
Cargando...