{any vista}

February 01, 2013  •  2 comentarios

 

 

 

 

walking times, trens i estacions, Murakami, mar-dalenes, nevadeta, walking times, més estacions, més trens, Athletic a la tele, estones de terrassa, talons (i aspiradores ;-), cadires per restaurar, ourizos, visites il.lustres des de València, pebrots i pastanagues, piano, més trens i estacions, absències, fotos, bràckets, projectes, petons robats des del tren, workshops, cireres, trens, estacions, walking times, cotxes, bicis, cala banys, sant joan, volvo, danbo visita a danbo, parets, mandra estiuenca, càmera nova, bimbothecat, calor, platja, still-life, riudellots, doityourself, walkingtimes, samarreta, ell, esmorzars, carglass, aparadors, maniquís, localitzacions, samarreta, girona m'enamora, regals analògics, Barça, carrets, exposicions moteres, girona, paquets, exposicions, tattoo!, ghosts of comala, sant esteve, llibres fotogràfics, microcotxes, projectes en marxa, més estacions i trens, #els30delangi, maleta titiritera, gat dorment, grip...

...i més coses que no us dic.

 


Comentarios

Anna Galí
Otra vez, Patis?? ;-)
Patis(no registrado)
¡Qué chulada! Me dan ganas de empezar un 365 inmediatamente.
No hay comentarios publicados.
Cargando...