·vacances en família ·

July 18, 2015  •  2 comentarios

 

En el meu anar amunt i avall fotografiant allotjaments per a airbnb de vegades em trobo petites joies, cases que són una absoluta delícia com aquesta situada a l'Empordà (punt a favor, la sang materna empordanesa m'estira molt!) en un perfecte mig camí entre platja i muntanya. 

Dissenyada per l'interiorista i premi FAD Pepe Cortés i decorada amb carinyo per la seva propietària i família, està plena de records de viatges familiars, quadres "home made" per tot arreu,  i els nens han pintat ells mateixos els murals dels capçals dels seus llits, per posar un exemple... i fins i tot els arbres que han quedat secs estan pintats de colors!. Una cuina per quedar-s'hi a viure i no parar de cuinar, una decoració espectacular, vistes al jardí i al paisatge empordanès des de qualsevol racó de la casa i uns exteriors per deixar-hi passar les hores d'estiu amb una llimonada fresca sota la glicínia del porxo, a la piscina o a la zona chill-out que també han decorat els nens amb les seves manualitats fetes a partir de materials naturals trobats al bosc i a la platja.

 

Si us passa com a mi i teniu unes ganes irrefrenables de traslladar-vos-hi, sapigueu que es lloga a través d'airbnb (però no crec que us hi deixin quedar per sempre... si fos meva jo no ho faria!!)

 

 


Comentarios

Anna Galí
Gràcies a vosaltres, Reyes! si sé d'algú que busqui li passo contacte, i tant! . ;-) (i jo més endavant també voldré, segurament!, ja parlarem)
Reyes(no registrado)
Mil gràcies Anna,

no ho podies ferhaver fet millor. ara la tindria que explotar jo! encara queden els ultims 15 dies de l'agost

Si saps d'algu us fariem un bon preu!!!!

Estem en contacta

Reyes Recolons
No hay comentarios publicados.
Cargando...