· Miguel Valiñas al CCCB ·

September 23, 2015  •  Dejar un comentario

 

L'artista mexicà Miguel Valiñas ha realitzat aquests dies una intervenció al CCCB en què ha dut al seu terreny, el mural, les fotografies de Lourdes Grobet que formen l'exposició "Lluita Lliure: Retrats de Família", que s'exposa al CCCB com a part del primer Festival Internacional de Mèxic a Barcelona. 

Com a pre-escalfament del meu proper projecte, del qual aviat us explicaré més coses, i gràcies a la bona disposició del Consulat de Mèxic, de l'organització del Festival MXaBCN, del CCCB i del mateix Miguel he gaudit de l'immens plaer de poder presenciar i immortalitzar una petitíssima part del procés de creació del mural, veient i fotografiant com les línies tan característiques dels treballs artístics del Miguel es projectaven sobre la seva pell mentre ell pintava, tancant així un cercle l'obra sobre el seu autor.  

Us deixo una petita col.lecció d'imatges del Miguel treballant en la seva obra "Las máscaras de Lourdes", i a baix de tot els enllaços amb tota la informació. 

[en castellano bajo la foto]

 

 

El artista mexicano Miguel Valiñas ha realizado durante estos días una intervención en el CCCB en la que ha llevado a su terreno, el mural, las fotografías de Lourdes Grobet que forman la exposición "Llucha Libre: Retratos de Familia", que se expone en el CCCB como parte del primer Festival Internacional de México en Barcelona. 

A modo de precalentamiento para mi próximo proyecto, del cuál pronto os contaré más cosas, y gracias a la buena disposición del Consulado de México, de la organización del Festical MXaBCN, del CCCB y del mismo Miguel he tenido el inmenso placer de poder presenciar e inmortalizar una pequeñísima parte del proceso de creación el mural, viendo y fotografiando como las líneas tan características del trabajo de Miguel se proyectaban sobre la misma piel del artista, cerrando así un círculo la obra sobre su autor. 

Os dejo una pequeña colección de imágenes de Miguel trabajando en su obra "Las máscaras de Lourdes", y al final los enlaces con toda la información.

 

* Gracias Liliana, gracias Paola, gracias Berenice, y por supuesto, gracias Miguel!!!

 

 

 

  • Web de Miguel Valiñas
  • Web de Lourdes Grobet
  • Informació sobre l'exposició "Lluita Lliure: retrats de família", de Lourdes Grobet, a la web del CCCB.
    La podeu visitar del 23 de setembre a l'1 de novembre.
  • Web del Festival Internacional Mèxic a Barcelona: MXaBCN

 

 

 


Comentarios

No hay comentarios publicados.
Cargando...