New York (cap III) · Whitney Museum

February 07, 2016  •  Dejar un comentario

 

Els museus són llocs interessants de per sí, i visitats amb una càmera a les mans tenen alguns alicients més, sigui per la seva arquitectura, sigui per la gent que s'hi mou. 

El Whitney Museum of American Art és un museu relativament nou, dedicat a l'art del segle XX i contemporani americà: Andy Warhol, Edward Hopper, Basquiat, Keith Haring, Jasper Jones... i un fons inesperat de fotògrafs com Gary Winogrand, Dorothea Lange, Robert Mapplethorpe, Nan Goldin, , Francesca Woodman... que em van fer perdre l'alè per un moment. 

En un edifici a la vora del riu Hudson i dissenyat per Renzo Piano, a més d'una arquitectura espectacular el Whitney ens ofereix també un seguit de terrasses a diferents nivells amb unes vistes del MeatPacking District,  Chelsea i del Lower Manhattan espectaculars. 

 

 

Whitney Museum of American Art

99 Gansevoort Street

New York, NY 10014

(212) 570-3600

www.whitney.org

Tanca els dimarts, i els divendres de 7 a 10 pm podeu entrar amb el pay what you wish, és a dir, pagant la voluntat.


Comentarios

No hay comentarios publicados.
Cargando...