· estius a l'Empordà ·

March 17, 2016  •  Dejar un comentario

 

 

Monells és un d'aqueslls poblets encisadors plantats enmig de l'Empordà: pedres medievals, carrerons estrets i plens de plantes i una plaça porxada on a l'estiu els nens aprenen a anar en bici i juguen mentre els pares es relaxen fent un cafè a les terrasses a l'ombra de les porxades.

La casa de la Gràcia, mare de tres vinculada al món del disseny, blogger i co-fundadora de Diario Design, magazine online de disseny, interiorisme i arquitectura és una casa de pedra amb molts nivells, pedra que ens dóna la frescor a l'ombra que necessitem en els intensos migdies d'estiu a l'Empordà, amb una decoració que encaixa a la perfecció amb la construcció de la casa, un paviment hidràulic a la cuina que enamora molt, unes golfes que són l'habitació que tots hauríem volgut tenir de petits i un jardí a la part del darrere amb una petita piscina que convida a mandrejar intensament, tal i com toca a l'estiu. 

Què? Ganes d'estiu en aquest dia plujós, oi?

 

 

 


Comentarios

No hay comentarios publicados.
Cargando...