Ets un/a activista anti-halloween i pro-panellets i castanyada? Assassina una carbassa!!! ;-)
Ingredients:
-
una carbassa mitjana
-
mitja dotzena de pastanagues
-
un parell de patates
-
una ceba
-
brou de verdures i pollastre al gust
-
un tros de gingebre
-
parmesà i pipes de carbassa per decorar.
Elaboració:
- pelar, treure les llavors i tallar a trossos la carbassa (jo primer la tallo a trossos, després és més fàcil pelar-la), pelar i tallar les patates i les pastanagues.
- sofregir la ceba picada. Quan sigui rossa afegir-hi la resta de verdures. deixar daurar una mica, i afegir-hi brou fins a cobrir les verdures o una mica més, el gingebre i un farcell d’herbes aromàtiques
- deixar bullir a foc lent una mitja hora, fins que la carbassa sigui ben tendra. Rectificar de sal.
triturar amb la batedora.
- servir en plat fondo o bol, decorant amb encenalls de parmesà i pipes de carbassa torrades en una paella amb unes gotes d’oli i un polsim de sal gruixuda.