Octubre, again

October 31, 2011  •  Dejar un comentario
 


Mes de bicis a 'La Vuelta al Mundo'. Totes reciclades d'arxiu, aquest octubre ha sigut un mes ocupadíssim (en molt breu us podré ensenyar cosetes) fent moltes fotos sí, però sense temps per fer fotos de les de 'perquè sí'.

Mes de Bicicletas en La Vuelta al Mundo. Todas de archivo, octubre ha sido un mes endemoniadamente ocupado (en breve os enseño cositas) con apenas tiempo ni ganas para salir a hacer fotos  de 'porqué sí'.
I a 'I Love l'Atelier' hem buscat escales (l'únic joc del mes en què vaig poder participar)...

Y en 'I Love l'Atelier' hemos buscado escaleras (a lo único que pude llegar de los juegos del mes)....


... i hem fet de fades madrines, amb un llibre de fotos i bons desitjos,  per a la nostra baby Alba, filla del Carles i l'Àngels!!!

... y hemos hecho de hadas madrinas con un libro de fotos y buenos deseos para nuestra 'sobrinita' Alba, hija de Carles y Àngels!!!Les poques fotos de 'perquè em ve de gust' que he fet aquest mes han sigut per al grup 'Me, My Camera and...', que ha celebrat el seu aniversari amb un homenatge a fotògrafs que ens inspiren. En el meu cas, una camisa (que segueix inèdita) i altres coses em van acabar portant a intentar homenatjar els rotunds blancs i negres de Robert Mapplethorpe.


Las poquitas que he hecho de esas, de las 'porqué sí', fueron para el grupo 'Me, My Camera and...', que ha celebrado su aniversario homenajeando a fotógrafos que nos inspiran. En mi caso, una camisa (que sigue inédita) y otras cosas me llevaron a intentar homenajear a los rotundos blancos y negros de Robert Mapplethorpe.


I, per culpa de Mapplethorpe, he acabat el mes d'octubre en plena febre blanc i negre, declarant una setmana monocroma al meu flickr a la qual (és clar, si s'apunten a un bombardeig, aquesta gent) s'han afegit la Mar, el Joan i la Raquel. (i que ha servit per anar treient fotos d'arxiu que des del fons del meu disc dur van cridant, amb veueta cridanera, que volen sortir a la llum ;-)


Y, por culpa de Mapplethorpe, he acabado el mes de octubre en plena fiebre blanco y negro, declarando una semana monocroma en mi flickr a la que (cómo no!, si se apuntan a un bombardeo...) se han añadido Mar, Joan y Raquel. (y que ha servido para ir dando salida a algunas de esas fotos de archivo que desde el fondo de mi disco duro gritan con vocecita chillona que quieren salir a la luz)

Hemos ido a Correos...
Hem anat a Correus....


Hem buscat localitzacions...
Hemos buscado localizaciones...Hem inaugurat una biblioteca plena de llums i llibres (fotos de l'interior aviat)...
Hemos inagurado una biblioteca llena de luz y libros (fotos del interior prontito)...
Una de les bicis de 'La Vuelta al Mundo'...
Una de las bicis de 'La Vuelta al Mundo'...


De botigues super-fashion, amb història d'amor inclosa...
De tiendas super-fashion, con historia de amor incluida...Hem visitat els nostres morts...
Hemos visitado a nuestros muertos...

 
 
 
 
 
I hem comprovat com un simple reflexe en un vidre pot funcionar com a textura (i sense haver d'obrir Photoshop!!)
 
Y hemos comprobado como un simple reflejo en un cristal puede funcionar como textura (y sin tener que abrir Photoshop!!)
 
 
 
 
 
 

I crec que això és tot el que puc explicar per ara d'aquest octubre ;-) Com ha anat el vostre? 
Y creo que es todo lo que puedo explicar de este octubre. ;-) Como fue el vuestro?pd. Cansant-me del disseny d'aquest blog, qualsevol dia d'aquests em poso a fer canvis.... 
pd. Cansándome del diseño de este blog, creo que voy a remodelarlo cualquier dia de estos...
 

Comentarios

No hay comentarios publicados.
Cargando...