[366/44 iphoneografies]: febrer

February 28, 2012  •  Dejar un comentario
 

February is Done

Acaba el primer mes d'iphonografia diària!, que com sabeu (o no) vaig iniciar el passat 1 de febrer coincidint amb el meu aniversari.
Es un petit desafiament diari, per una banda moooolt més fàcil i ràpid que si hagués de fer la foto diària amb la rèflex, però per altra banda una mica més complicat perquè els recursos són més limitats i s'ha de tirar només de composició i d'algun filtre per donar-li una mica més d'interès a la 'iphoto'. Hi ha dies que les muses estan més inpirades, hi ha dies que menys... (i hi ha dies que gairebé se'm passa fer la foto!), però al menys no he fallat ni un sol dia :-)
 
Un altre tema són els problemes que tinc per recordar quin és el número que toca... i això que aquest mes ho he tingut fàcil i només em calia consultar el calendari!!! Veurem què passa a partir de demà, però em sembla que us prometo errors garrafals... :-p
 
Si us ve de gust podeu seguir el projecte diàriament a Instagram (@lightthrumylens) o a flickr (light thru my phono)
 
 
 
Se acabó el primer mes de iphonografía diaria!, que como sabéis (o no) empecé el pasado uno de febrero coincidiendo con mi cumpleaños. 
Es un pequeño desafío, por una parte mucho más fácil y con menos compromiso de tiempo que si tuviera que hacer la foto con la réflex, pero por otro lado también supone estrujar un poco más la imaginación para conseguir hacer un poco interesante una 'iphoto'... hay que tirar de composición (siempre!), de filtros.... 
 
Algunos las musas están más inspiradas, y otros menos, pero esto es lo que se pudo hacer, por lo menos no fallé ningún día. Otro tema son los problemas para recordar por qué númeor voy... y eso que este mes era fácil y bastaba con mirar el calendario! Veremos qué sucede a partir de mañana, pero me temo que habrá errores garrafales... 
 
Si os apetece podéis seguir diariamente el proyecto en Instagram (@lightthrumylens) o en flickr (light thru my phono)
 
 
 

I coincidint amb el 366 m'he incorporat a un projecte molt interessant que s'està organitzant des de Barcelona (però obert a Instagramers - la plataforma que s'utilitza és aquesta- de tot el món). Es diu ubiquography, i a la seva pàgina web podeu trobar l'explicació detallada del projecte i, si voleu, instruccions per sol.licitar unir-vos-hi.
També hi podeu estar al dia de les fotos que es van pujant. Les meves (que solen coincidir amb les del 366... o no) les podeu trobar aquí: http://ubiquography.com/author/lightthrumylens/
 
 
 
Y coincidiendo con el 366 me he apuntado a un estupendísimo proyecto que se está llevando a cabo desde Barcelona (pero abierto a iphotografos instagramers - se lleva a cabo a través de Instagram - de todo el mundo). Se llama ubiquography, en su web podéis encontrar la explicación detallada del proyecto y las instrucciones para apuntaros si os apetece, así como estar al día de todas las fotos que se van subiendo. 
Las fotos del 366 suelen acabar allí, pero también otras.  

Comentarios

No hay comentarios publicados.
Cargando...