El Visitant

April 14, 2012  •  Dejar un comentario
 


Sempre és un gust quedar amb la Mar, el Sergi i el Joan per sortir a fer unes poques fotos i riure molt, però si s'hi afegeix desvirtualitzar a un grand màster com l'Alfredo ja es converteix en un lujazo!! Nens, hem de repetir més sovint! I tu, Alfredo, te recuerdo que has prometido volver pronto, y que Mar tiene pruebas de ello! ;-)

Aquest cop el temps no va acompanyar com per poder fer un gran passeig fotogràfic, però a canvi vam poder descobrir el Caixa Fòrum, veure una magnífica exposició de retrats del gran Pedro Madueño, passar una bona estona a la cafeteria del museu, i fer una foto que jo tenia moooooltes ganes de fer des de feia temps (el nen del patinet no el tenia previst, però va ser perfecte que hi fos).
 I finalment va sortir el sol, i vam poder sortir al carrer...
 
  

 
Com sempre, no es pot acabar la quedada sense aturar el trànsit de peatons i muntar una mica el número (i fer passar vergonya a les famílies assistents), buscant la friki-foto-reflexe del dia. Aquest cop vam patir!!!
(els nens no ploren ni es queixen, estaven divertidíssims amb la tonteria, i tinc la versió en color de la foto per provar-ho davant d'un jutge si cal :-p)
 
 
 
 
 

Comentarios

No hay comentarios publicados.
Cargando...