inaugurant

March 14, 2013  •  2 comentarios

_MG_1576 _MG_1635 _MG_1587

foto by Enric Méndez

_MG_1597

foto by Enric Méndez

_MG_1598 _MG_1606 _MG_1626 _MG_1620 _MG_1577 _MG_1600 _MG_1599

_MG_1631

 

 

 

 

Petit resum en imatges de la inauguració de l'exposició Ghosts of Comala a La Lotteria (c/Finlàndia, 15, Sants-Barcelona), durant la qual també es va estrenar el videoclip de "Riderless Horse" del disc de l'Àlex Torío, produït pels estudis The Purple Dog. També vam disfrutar, en acústic,  d'algunes cançons del disc a càrrec de l'Àlex, i de les delícies mexicanes bebibles i comestibles que ens van preparar els super-cuiners de La Lotteria.

L'exposició continua visitable fins el 31 de març, també la podeu veure online a la web (però mai és el mateix, ja ho sabeu això, no?) i podeu comprar l'obra en gran format (a la Lotteria) o en petit format per encàrrec a través de la botiga

 

A tots els que d'una o altra manera hi heu tingut part: d'aprop, de lluny, organitzant, visitant, participant, donant suport o suportant els meus dubtes i l'ocupació del 80% del meu temps... GRÀCIES!!!

 

 

 

 

 

 

----


Comentarios

Anna Galí
gracias!! ;)
Amparo(no registrado)
... sense comentaris!
una autèntica delícia ... BRUTAL!!!
No hay comentarios publicados.
Cargando...