·els 31 de l'Angi·

January 25, 2014  •  Dejar un comentario

 

Just fa un any l'Angi complia els seus 30 anys. I els seus amics (quins amics!) li van organitzar una festassa a Can Piferrer, una masia rural a Cassà de la Selva, que vaig tenir l'honor de documentar en imatges. Poc després l'Angi va rebre la segona part del regal, el disc amb totes les imatges del dia. Per les seves paraules, estava més que encantada amb el seu regal. 

 

 

Ara, un any després,  rebrà finalment la tercera part del seu regal, un llibre amb les fotos, que podrà tocar, mirar i disfrutar cada cop que li vingui de gust, fins i tot a la llum d'una espelma i sense electricitat. L'hem dissenyat, maquetat, i encarregat amb molta calma i molt de carinyo, buscant un fabricant que utilitzés paper reciclat respectuós amb el medi ambient, i finalment estem molt contents amb el resultat.  Només falta que a l'Angi li agradi igual!

 


Comentarios

No hay comentarios publicados.
Cargando...