· setmana en blanc i negre ·

March 24, 2014  •  Dejar un comentario

 

De tant en tant ens ajuntem uns quants malalts de foto, i dediquem una setmana de les nostres vides a publicar fotografies en blanc i negre. Treiem el temps d'on calgui. Es la Setmana en Blanc i Negre. Aquesta que us ensenyo n'és la quarta edició que fem, ja.  Els fixes hi som sempre, i cada vegada s'hi afegeix gent nova, cosa que està molt bé per descobrir noves mirades fotogràfiques. 

Les normes són les mínimes, poden ser fotos fresques o d'arxiu, de rèflex o de mòbil, pots fer la setmana monotemàtica o multivariada... l'únic requeriment és el blanc i negre, i compartir-les en el nostre grup . Us ve de gust apuntar-vos a la propera??

Aquestes han estat les meves contribucions de la setmana. Totes d'arxiu, perquè la vida està una mica moguda i enfeinada avui dia per poder-les fer fresquetes. i que duri!

 

fotografia d'un bol de maduixes en blanc i negre. fotografia de un bol de fresas en blanco y nego

1/VII: Red

 

2/VII: Presto Agitato

 

3/VII: path

 

4/VIII: Pure Love

 

5/VII: bitxu

 

6/VII: Caturday

 

7/VII: l'essencial és invisible als ulls


Comentarios

No hay comentarios publicados.
Cargando...