· les receptes de la Pilar (III) ·

October 18, 2014  •  2 comentarios

 

 

Presents a qualsevol taula de dia de festa com a entrant (nadal, festa major, diumenge qualsevol) els ous farcits o ous mimosa són un entrant senzill i lleuger que la meva mare preparava, moltes vegades amb l'ajut dels més petits de casa. Sempre el dia abans de l'apat, perquè tot i que són molt fàcils de preparar és un d'aquells plats que va bé deixar ja fet per estalviar-se feina el diumenge. 

De la mínima recerca que he fet he trobat mil farcits diferent, aquests, els  que feia ella i seguim fent quan ens ajuntem tots, són amb butifarra blanca, probablement per influència pageso-empordanesa?

 

Ingredients

  • 6 ous durs
  • una botifarra blanca no molt gran
  • dues bosses d'olives desossades

 

Pelar la butifarra, tallarla a talls i posar-la junt amb les olives desossades a la picadora. Picar-ho tot que quedi a trossos ben petits. 

Treure els rovells dels ous durs i, amb una forquilla, mesclar-los, tot aixafant-los bé, amb la mescla anterior. Farcir els ous amb aquesta pasta. 

Guardar a la nevera fins una estona abans de servir. 

 

Més fàcil, impossible!
Soleu preparar-los? En feu alguna altra versió?

 

 


Comentarios

Anna Galí
nosaltres ens hem mangingut ferms, davant del fua i altres xorrades ;-)
La teva és la recepta que he trobat per tot arreu, si
(no crido, eh?, és que això escriu en majúscules, no sé perquè? Grrrrr..... )
maronasc(no registrado)
Oh! mítics! La meva mare els fa amb olives, tonyina i maionessa i han estat com la pedra angular de qualsevol menú de nadal durant molts anys, fins que es va posar de moda el fua i aquestes pijades… snif!
No hay comentarios publicados.
Cargando...