· tossa ·

October 23, 2014  •  1 comentario

 

Un recinte medieval emmurallat i a dins, carrerons de pedra, portes precioses infinites, casetes de conte, Ava Gardner enamorant Mario Cabré, el mar i els penya-segats que apareixen al fons d'un carrer en girar una cantonada, quan menys t'ho esperes, la casa-estudi amb la porta vermella que em compraria sense dubtar-ho un sol segons si demà em toqués la primitiva, silenci, pau, fulles verdes i vermelles, escales, escales, escales, roba estesa, gent afortunada de viure en un racó tan preciós, reixes i cortines de ganxet a les finestres, gats mandrosos de tots colors, parets amb mil històries per explicar... això és la Vila Vella de Tossa. O així l'he vista jo, un diumenge d'octubre.

Disfruteu la visita!


 Comentarios

Lusi(no registrado)
Quina passada de poble i de fotos!
No hay comentarios publicados.
Cargando...