· our home in berlin · prenzlauer berg ·

November 06, 2014  •  5 comentarios

 

 

Si Bloomsbury és el meu barri preferit de Londres per a allotjar-me, Prenzlauer Berg s'ha convertit, en una sola visita, en la meva "casa" ideal a Berlin. 

Tranquil però proper a tot arreu, a unes parades de tramvia d'AlexanderPlatz (i des d'allà el món és teu!), amb un caràcter bohemi de cafès i botiguetes encantadores i ple de famílies joves. Ubicat a l'antiga zona est de Berlin, és la zona que es va veure menys afectada pels bombardejos durant la Segona Guerra Mundial, per això la majoria dels edificis són antics, de finals del segle XIX, sí bé el seu estat de conservació és variable degut a que va ser una zona completament oblidada per les autoritats de la RDA i no va començar a transformar-se i renovar-se fins passada la caiguda del mur. Però això li dóna aquell punt decadent que té tot Berlin i que tant m'ha enamorat.

 

[ P L A Y ]

 

Processed with VSCOcam with a1 preset

 

El nostre apartament,  llogat via airbnb: sostres alts, finestres eternes, lluminós, amb tot el necessari per passar uns dies i trobar-se com a casa. Supermercats molt a prop, la parada del tramvia al davant i a un passeig de cinc minuts de la parada del S-Bahn, amb wifi, i fins i tot un kebab sota casa per quan el cansament ja no deixa preparar ni tan sols un sopar mínim. Tres pisos sense ascensor, això sí. Però unes rajoles berlineses al vestíbul i a tota l'escala que compensen. 

 

Processed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with c2 preset

 

El barri: cafès, arbres per tot arreu, restaurants grecs, xinesos, vietmanites, vegetarians... per triar!, terrasses plenes al més mínim raig de sol, bicis, bicis, bicis (però això és a tot Berlin, com tota capital europea sense desnivells excessius), i a cada cantonada un edifici d'aquells on em podria quedar a viure, tranquil.lament. :)

 

 

(... continuarà... tinc tantes fotos que faran falta unes quantes entregues/escenes berlineses...)


Comentarios

Anna Galí
El meu acompanyant era adolescent, i evidentment li va encantar berlin i tot! ;)
Amb nanos més petits tampoc tindría cap ni un dubte en endur-me'ls!! i prenzlauer berg es un barri ideal per anar amb nens!
Mira't el blog de l'ana (http://www.mamiyaesdedia.com/search/label/Alemania), ella hi va anar amb els seus nens i explica el munt de coses que van fer.
Mirin Clos(no registrado)
Hola Anna! aCabo de descobrir el teu blog i precisament estic preparant una escapadeta a berlin. no sabem si endur-nos els nens, però en aquest barri que ens descobreixes sembla que estaríem la mar de bé!! et segueixo!!
Salomé Fresco(no registrado)
Yo quiero un pisito así para mí, para vivir todos los días, no solo en vacaciones.
Anna Galí
Lo sé, Ana!, vi tus fotos en instagram! También tengo muchas ganas de volver!
Ana(no registrado)
Yo también he estado en Berlín hace poco y también me alojé en Prenzlauer Berg. Y fue de lo que más me gustó del viaje, tanto, que ya estoy pensando en la próxima escapada para conocerlo mejor. En berlin hay demasiado que ver!
No hay comentarios publicados.
Cargando...