· 100 days of whatever ·

October 29, 2014  •  Dejar un comentario

100 dies. No consecutius. I, de vegades, més d'una foto per dia. My project, my no-rules. ; )

Però tot i ser un projecte sense normes, m'agrada veure-les ara totes juntes, com un recordatori de tants moments passats en 100 dies: de feina, de família, de la màgia perpètua de Sant Felip Neri, de preparatius, muntatge, inauguració i exposició, de quotidianeïtat, de visites de i a amics, de celebracions, de record, de cels increïbles, de #bimbothecat, de teatre des de dins, de comiats, d'emocions, de carretera, d'aprendre, de tocar la màgia de la fotografia química, de recuperar velles rutines, de pensar nous projectes en Portra, de Girona, de terrassetes fins final d'octubre, de fotos... whatever. 

Totes a instagram amb el hasthag #light100daysofwhatever.

I, pròximament, #light101daysofwhatever

 

Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with hb1 preset Processed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with a3 preset Processed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with e8 preset


Comentarios

No hay comentarios publicados.
Cargando...