New York (cap. II) · 9/11 memorial

October 29, 2015  •  Dejar un comentario

 

La gestió de la tragèdia.

Impressiona. El forat immens, el negre, el buid, l'absència, els 2.983 noms cadascun amb la seva vida, la seva feina i problemes, la seva família, fills, amics, companys de feina o veïns que els segueixen trobant a faltar, el so de l'aigua caient enmig del relatiu silenci que s'hi respira quan la gent s'hi acosta i passa la mà o deixa una flor sobre algun d'aquests noms. Impressiona. I commou, sí. Però una no pot deixar de tenir un pensament per a totes aquelles altres víctimes civils de l'altra banda, a milers de kilòmetres d'aquí, que no tenen ni tindran memorials commovedors però que eren tan innocents com aquests 2.983 noms. És ben cert que la història l'escriuen els "guanyadors", sí. 

 

 

 

 


Comentarios

No hay comentarios publicados.
Cargando...