· tractat de gnomònica ·

November 22, 2015  •  Dejar un comentario

 

Els suports de l’Espai Art l’Abadia (Sant Joan de les Abadesses) on normalment s’hi pengen les obres dels artistes exposats es van convertir, durant una setmana, en un llenç per a una obra efímera del pintor barceloní Frederic Amat, que ja hi exposava la mostra Fil de la Nit des de principis d’agost. De fet, la idea ja va sorgir llavors, després que Amat veiés els suports pintats de negre per a la seva exposició, així que es va acordar que tres dels seus grans quadres es retiressin una setmana abans per donar pas a una obra feta amb guix. Un petit fragment d'una de les pissarres va ser pintat per diversos infants. Després d'una setmana exposada l'obra es va esborrar. 

I jo vaig tenir l'immens plaer de poder  veure el mestre treballant i documentar fotogràficament la creació de l'obra.

Podeu escoltar-lo explicant el sentit de l'obra en l'entrevista que li van fer els companys de "La Veu de Sant Joan" aquí.

 

* És la primera de dues entrades, perquè no m'he pogut resistir a editar algunes de les fotos en blanc i negre, però això serà la segona. 

 

 

 

 

Comentarios

No hay comentarios publicados.
Cargando...