Portra Love

January 17, 2016  •  Dejar un comentario

 

Fotografia "slow": 

Rebre els rodets revelats i escanejats és com un dia de reis, encara que ja sigui a mitjans de gener. És obrir paquets i trobar sorpreses, especialment si ets un caos com jo i no t'anotes quan i on vas tirar cada rodet (hauria de fer-ho? Potser hauria de ser un propòsit per aquest any ja començat?). És trobar mar, muntanya, moments, amics, racons...

Es sacsejar la memòria d'una manera molt més evident que en el cas de la fotografia digital, segurament perquè el temps que ha passat des del clic ha fet que moltes d'aquestes imatges ja hagin estat convenientment "arxivades" dins la nostra memòria, mentre que amb la fotografia digital veiem la foto, l'empremta, gairebé mentre encara està passant allò que hem fotografiat. 

Ni millor ni pitjor, però diferent, rotundament sí. 

 

 


Comentarios

No hay comentarios publicados.
Cargando...