Ghosts of Comala a Slow Barcelona

July 23, 2013  •  Dejar un comentario

 

 

 

 

Els Ghosts of Comala i la seva exposició fotogràfica fan una segona parada, durant tot el mes de juliol, a la cockteleria Slow Barcelona (c/París 186, Barcelona). Durant tot el mes podeu disfrutar d'un deliciós cocktail preparat pel senyor Paco (absolutament fotogènics a més de boníssims) i fer una ullada a les fotos si us ve de gust.

Les imatges que us deixo són del dia de la inaguració, on primer el Miquel The Mighty Fools, ens va deixar escoltar algunes de les cançons que formaran part del seu proper disc, i després l'Àlex, el Jordi i l'Arcadi ens van delectar amb una magnífica versió en trio-punkarra de la pràctica totalitat de les cançons del disc de l'Àlex, Ghosts of Comala, al llibret del qual pertanyen les fotos que podeu veure a l'exposició. 

Tota la informació sobre el projecte fotogràfico-musical, aquí.

I, ara que no ens sent ningú, un avançament: aquesta tardor els Ghosts visitaran les comarques gironines per fi!, els podreu veure a Les Bernardes de Salt durant el mes d'octubre. Em fa molta il.lusió!

 


Comentarios

No hay comentarios publicados.
Cargando...